Kubíček kom till Slovenien för brons och stod legendarisk på podiet

På den majestätiska Triglav race men detta år, sade han att han tvekade aldrig att gå. “Förra året var det en road triathlon, ingen teknik. Jag slutligen kastade det men konceptet och arrangörerna berättade att kretsen kommer tillgripas “, förklarar ändra sitt beslut.

Fyra kretsar för runda tre i kör. Distribution till flera kretsar tillverkade av anläggningen inte bara till sin glädje en stor show för fansen och kul för triathletes som också spelats ett attraktivt läge under majestätiska Julian Alperna. “Och springa ner väggen med svårighet att klättra 8b? Vad mer vill du ha, “tillägger Kubicek.Det lägre antalet deltagare här perfekt balansera kvaliteten på gjutna anläggningen rubriken “Caveman” Conrad Stolz.

Det är oåterkalleligen närmar höstens konkurrenter berättade vattentemperaturen i sjön, som hade bara femton grader. “Den soliga väder det, men han gjorde ett bra söndag cachtačku”, säger Kubicek.

Trots sin låga temperaturer saktade lite i cykel sida, där du kan starttid. Inte hålls i den ledande gruppen och sedan på henne just jagade hårt, hade kortare cykel stora nedladdningar bara inte registreras. Men Kubíček klagade inte över det. Spåret i hennes cykelsektion har kombinerats mycket med arrangörerna.Allvarliga utflykter, spindlar, spår och bara några raka sektioner liknade det klassiska längdlandet, vilket till slut bidrog till att hålla ordern.

Kubicek klarade visserligen vattensektionen som den nionde och i sista omgången körde han femte. Men han visste inte, i det andra depotets tjocklek hämtade han inte någon information om körordningen. “Och så gjorde jag det,” förklarar han med ett leende. Han trivdes också med den sista delen av loppet, de smala stigarna gjorde att det kände att det var en riktig spårlöpning. “Running was great, everything soft. En av de finaste spåren jag någonsin har kört “, säger Kubicek.Han bekräftade också i Slovenien att rinnande är hans stora disciplin, och hans mål var tredje. “För mig överraskning, men det är trevligare,” skrattar hon.

Han vann världsmästare på vintern triathlon och nu super XTERRA idrottsman Pavel Andreev innan legenden Conrad Stolz. “Så efter allt jag hade tid att vara med honom på scenen”, säger Kubicek att i Slovenien startade Stolz i sin näst sista tävling i hans framgångsrika karriär.