Štybar, Vakoč et al. I Storbritannien gick de till sex, överlevde i tre

I början fanns det sex.

Dagen före starten av Mark Cavendish, Fernando Gaviria, Mark Renshaw, Matteo Trentin och Stybar med Vakoč gick i träningsoveraller under laget presentationen. Alla kinderna spelat leenden från öra till öra

Som också skulle inte leende framför en sådan entusiastisk publik, som i Storbritannien är

Det första steget är gjord för husdjur -.? Mark Cavendish . Manxman var inte tillräckligt på italienska Viviani, och Etixx fick vänta på sin första seger. “Jag antar att jag var för fokuserad på Greipel.Vivianiho jag inte hade märkt, men grattis till honom, han förtjänar det “, sade 30-årige Cavendish.

Redan i det andra steget för att undkomma fick Peter Vakoč och efter en solokörning han gjorde både seger och den gula den ledande racerens tröja. “Jag var den största kanten i livet kände jag på botten”, kommenterade han efter att ha passerat mållinjen utmattad Vakoč. “Vi försöker hålla den gula ledartröjan, men sex personer för att hålla ledningen sex steg? Det kommer att bli svårt. ”

Det är som en 23-årig misstänkt.Cirka 24 timmar senare var allt annorlunda

Cirka fyra kilometer till den tredje etappen av brittisk kommentator David Harmon skrika in i mikrofonen. “! En katastrof för Etixx-Quick Step, på landets gula ledartröjan, Petr Vakoč”

den når avsluta med en förlust på 10 minuter tillsammans Gaviria och Zdenek Stybar senare lagt till ett foto på Instagram med orden: “jag ser ut genom fönstret och tänker på Petra. Kanske det kommer så snart som möjligt från sjukhuset med goda nyheter. “Han kommer inte.

” jag bara skrubbsår och en trasig spets hans vänstra pekfinger. Jag är inte säker på om jag står på starten av den fjärde fasen “, sade han förhoppningsvis. Morgon i början av den fjärde etappen är klar – Vakoč kommer att fortsätta </​​P>

Och det fanns fem

Den fjärde etappen avslutades med en galen-range flygande paket…Gaviria identifierades som den sista mannen till Cavendish. “Jag borde ha tagit Mark till de senaste tvåhundra dagarna idag. Men när jag såg cirka 400 meter före mål, Mark var stängd och kunde inte sprint. Så jag bestämde mig för att prova det, “erkände den nya vinnaren. “Det är en viktig dag i min karriär har jag vunnit över de bästa sprinters i världen.”

I början av den femte etappen av Gaviria men han missade. “Han har en viss inflammation i knäet, så jag bestämde att det var en försiktighetsåtgärd nedladdning. Han är ung och så går ett stort avstånd för första gången i mitt liv “, säger lagets läkare Yvan Vanmol.

Och det fanns fyra.

Trots den mycket nästa steg Zdenek Stybar kämpat för en annan triumf.I exit Hartside Fell tog fjärde plats, var det sjätte totalt.

I den sjätte scenen igen börjat läcka Matteo Trentin. Efter en hel dags ansträngning kom en gul man – Edvald Boasson Hagen – 2 kilometer före sitt mål. Inte heller behövs för att rulla dyrbara sekunder på sina konkurrenter, Trentin tvärtom, tog han tillfället i akt att tejpa fast den přespurtoval. Tredje Etixx-Quick Steg Sjätte Steg Vinnande och 50: e vinn i säsongen! “Det är fantastiskt för mig. Under de senaste 15 dagarna har jag vunnit tre gånger “, säger Trentin hans tidigare seger på den franska scenen loppet Tour de Poitou Charentes.

Men det loppet inte var Mark Cavendish, som stoppat en nedgång under scenen. “Jag tror att han kommer att bli bra.avgång Cavendish

En tre kom återstående Det är nu på en klinik i Manchester, men jag tror att VM kommer att gå “, säger efter scenen sportchef stall Brian Holm.

En vistelse på tre. två steg. Nåväl gjorde de…

I den sjunde var han den fjärde överlevande Renshaw. I den sista kom tredje överlevande Trentin till tredje plats. Och den tredje Musketeer Stybar behöll övergripande femte plats.

Som du kan se, kan du i tre vinna den högsta nivån.