City dominerade slaget vid Manchester. Liverpool vann, Chelsea förlorade

Pep Guardiolas team bekräftade sin utmärkta form och i den noggrant övervakade duellen gick de i ledningen redan i den 12: e minuten efter Silvys mål. Efter pausen tog Agüero upp. Martial använde chansen att dramatisera matchen och ändrade straff. Det franska landslaget gjorde i den femte matchen i den engelska ligan i rad och är lagets bästa målskytt med sex mål. I slutet av matchen begravde Gündogans tredje mål alla gästernas förhoppningar. Efter tolv omgångar har han i genomsnitt tre mål per match, vilket är helt klart den bästa balansen i Premier League. Hemmalaget har förlorat sedan 13 minuter.Bernd Lena, som hade företräde framför Petr Čech, överträffade Cavaleiro. Arsenal band för tredje gången i rad, vargarna fick en poäng efter tre nederlag.

Liverpool kom i ledningen mot Fulhau efter en nyfiken situation när Mitrovich först träffade, men domaren kände inte igen målet på grund av en klar offside. Keeparen för Allison sprang omedelbart bollen till Alexander-Arnold, som passerade Salah, som sprang ensam till målvakten Rico och gjorde mål. Hela evenemanget varade i 14 sekunder.

Hemmalaget lagt till ett andra mål efter halvtid av Shaqiri, som missade Belgrad på tisdag när han förlorade mot Crvena 0-0 av politiska skäl.