En annan tjeckisk fotbollsspelare Pavel Kadeřábek

En annan tjeckisk fotbollsspelare Pavel Kadeřábek spelade hela matchen och vann Hoffenheim 2: 1 över Augsburg. Ondřej Petrák kom till planen under de senaste 20 minuterna, men han besegrade inte Nürnberg 0: 2 med den sista Stuttgart men hindrade inte honom. . Poängen öppnades på andra sidan av den tidigare kanonisten Borussie Lewandowski, med hjälp av det exakta centrumet av Gnabry. På 48 minuter föll Reus i kalken efter kontakt med Neuer och ändrade straffen. Ledande försvarande mästare återvände Lewandowski igen fyra minuter senare efter en stilig kombination av Gnabry och Kimmich. Reus väntade inte till 67.minuter in i Piszczek centrum och från en svår position skickade bollen till stolpen. Det var det åttonde ligamålet för kapten Dortmund under säsongen och Alcácer nådde samma nummer i den 74: e minuten när han slutade läckan. Den spanska anfallaren har varit den första spelaren sedan 1963 som gjorde åtta mål i sina första sex Bundesliga-matcher.

Bayern har bara åtta poäng i de sju sista ligamatcherna och har tappat sju på Borussi. Han har aldrig kunnat kompensera för en så stor pannaförlust efter 11 omgångar i historien.

Den franska anfallaren Pléa i Bremen bröt igenom kanonbordet. För första gången övervann han Pavlenka i den 39: e minuten, då han besegrade två försvarare av Werder och avslutade handlingen med ett skott på bakre stolpen.Han lade till en ny hit kort efter byte av sidor efter en hörnspark och det första Bundesliga-hattricket samlades efter en skarp Wendts mitt från vänster med ett skott i den fallande Pavlenka.

Tidigare spelare Nice har förbättrats till åtta mål den här säsongen, Werder lyckades bara minska efter en timmes spel tack vare Sahin.

Hertha spelade från 41 minuter på tio på grund av det andra gula kortet vänsterbacken Mittelstadt var tvungen att lämna planen. En nykomling från Düsseldorf tog magspelet. Först pressade Usami hårt i 50: e minuten, sedan ökade Hennings och Raman lade till det tredje målet i 84: e. Ramans andra mål.Dusseldorf avbröt sex-matchens nederlag och fick en andra seger under säsongen. Hertha har väntat på seger i fem matcher och är åttonde. Fem minuter senare jämnades dock en smart lob av Augsburg-kanonen Finnbogason. Den fjärde ligan vinna i rad och flytten till femte plats gjorde hemmalaget i den 83: e minuten av Nelson-nederlaget.

Hoffenheims tränare Julian Nagelsmann utplacerade en bas elva med en medelålder på nästan 27 år, den äldsta raden i sin klubb.

RB Leipzig spelar på hemmastadion i stor form och han har inte förlorat där ännu.Dessutom har tio matcher sedan slutet av augusti inte hittat en erövring i den högsta tävlingen.

Den danska anfallaren Poulsen blinkade två mål mot Leverkusen, som gjorde sex mål i Bundesliga och utjämnade den bästa lagskåraren Werner. Försvararen Klostermann slog också.

Leipzig utnyttjade Bayerns nederlag på lördagen och flyttade två poäng före den bayerska storklubben efter seger över Leverkusen.

Med nio mål som släpps, ligger det bästa försvarande laget en poäng bakom Mönchengladbach, med Dortmund som leder fyra poäng till. Leverkusen har å andra sidan gjort sju mål i de två senaste spelen, med bara en nykomling i Düsseldorf som har ett sämre försvar i ligan.