Plzen – Pribram 1: 1, sensationell förlust, hemmaspelarna strammade och brände sina chanser

Idag förlorade vi två poäng, ”sade Vrba på en presskonferens.

Pilsen dominerade under öppningsminuterna som förväntat, men tog inte ledningen från det första angreppet. Under den sjunde minuten sköt Petržel nästa sida, och sedan Chorý i ett bra läge bara slå bollen.

I den 19: e minuten slog oväntat gästerna. Fantiš sprang till Rezek centrum och gav Hruška ingen chans på nära håll. Pribram i ligan gjorde Pilsen efter långa 430 minuter.

I 19: e minuten slog gästerna oväntat. Fantiš sprang till Rezek centrum och gav Hruška ingen chans på nära håll.Pribram i ligan gjorde Pilsen efter långa 430 minuter. “Det är ett misstag att vi fick det första målet, vilket i hög grad påverkade spelet,” sade Vrba. “Vi hade mer av spelet, Příbram gjorde en unik chans och försvarade bara den,” tillade Kovařík.

Cermak kunde svara, men slog bara Kočí. Viktoria lyckades komma igenom i den 32: e minuten, när han sprang till Procházka centrum bakom försvararen Petr Petrel och skickade bollen i det avslöjade målet. Husbonden slog för första gången sedan maj.

”Målet vi fick var billigt igen. Även om det inte fanns press var det andra alternativ. Pilsen spelade bra, arbetade, sprang, hade många centra, slutade.Hon saknade kvalitet, men jag trodde inte att hon skulle underskatta den, säger tränaren Josef Csaplár. Tio minuter efter pausen hoppade hem Čermák till mitten men sköt huvudet något bakåt. Efter 70 minuter ökade hemmalaget trycket och i den 70: e minuten hade Chorý ett ledande mål, men han segrade. Sju minuter senare fångades den tidigare Příbram-anfallaren Řezníček av tränaren. Men på 90-talet.minut på väg bredvid den.

“Oavgjort är glad, förtjänad, kör. Pilsen har skapat ett tryck som det kommer att skapa runt alla. Det handlar om tur, om att göra vad vi borde ha gjort på ett antal sätt, ”sa Csaplár.

Příbram tog den andra aspiranten till titeln under hösten och band 2 i föregående säsong. : 2 i Sparta. ”Vi kan vinna och förlora överallt. Att jag var orolig för att vi skulle åka till Pilsen och att vi skulle få sju mål, inte det. Vi är inte nere. Vi anlände till Pilsen och jag såg ingen skriftlig manaft. Jag såg 11 bestämda pojkar. Vi hade tur, vilket vi inte hade för en vecka sedan med Slovácko, ”tilllade Csaplár.