Slavia – Zlín 3: 1, hemmalaget beslutade utifrån standarderna, två mål som Stoch gjorde

Målvakten Kovář, som representerade den skadade Kolar, sköt inte direkt, var passiv, försvarade sig själv.

Gäster under andra halvan av Slavia kunde samla in fler mål, som Bartošák av misstag slog polen efter ett farligt centrum grindar.

Olayinkas beteende var obegripligt, och han gjorde en målvakt till Dostál och släppte ett skott i det tomma målet och ville ha ytterligare en straff.

Samma spelare tappade sedan stafettpinnen efter Frydrychs bakre pass. Slavia har en tvåpoängsledning över Pilsen, som tvekade med Příbram på söndagen (1: 1), Zlín sjönk till sjätte plats på grund av sämre poäng än den har gjort. för närvarande den femte Ostrava.Efter en paus spelar han med Opava, medan Slavia utmanar Chrudim i cupen.

“Om du vill vinna på Slavia måste du undvika misstag. Vi fick onödiga tre mål, främst det andra av straffsparken som gick igenom nu. Den tredje straffen var också värdelös. Då är det svårt att vända något. Vi försökte spela till slutet, men vi har ingenting, ”sa Zlín-tränaren Bílek – check more https://onlinebrasilapostas.com.

Stoch, en Slovakisk fotbollsspelare med en fantastisk form och med nio mål, träffade den näst bästa kanonspelaren i den högsta tävlingen två gånger. med sina egna fans. Příbram blev förvånad över Fantas mål, men han jämförde snart Petržel, men poängen 1: 1 har inte förändrats. Trots att Vitkorias fotbollsspelare hade flera chanser.

”Om vi ​​inte gör mål från de tre fyra situationerna när vi slutar på den lilla kalklinjen är det fel. I kalkan var vi inte särskilt starka, i slutfasen misslyckades vi.Här i Viktorka är det att om du inte vinner så spelar du alltid dåligt, säger Pilsen-tränaren Vrba. ögonblick. Enligt tränaren Csaplar beror det också på lycka. ”Oavgjort är glad, välförtjänt, välskött. Pilsen har skapat ett tryck som det kommer att skapa runt alla. Det handlar om tur, om att ha gjort det vi borde ha gjort på ett antal sätt, ”sa han. Även om hon inte var övertygad om Karviná var hon inte imponerad.

”Vi visste att vi skulle få en mycket tuff match och det bekräftades.De var svårtjänta poäng, ”medgav tränaren Ščasný.

Efter Budínskys straff, som beställdes av domaren Julínek efter att ha Unibet granskat videon, ledde hemmalaget till och med Sparta, men förlorade sedan Budinsky – strax innan pausen förvisades .Återigen spelades nyckelrollen av videon, Karviná mittfältare fick ursprungligen bara ett gult kort för en skarp glidning.

Sparta utnyttjade halvtidsfördelen och vann 3: 1 tack vare målen från Radakovich, Stancia och Plavšič.

Det schlesiska derbyen väckte också mycket uppmärksamhet. Inte bara för att polisen bedömde matchen som extremt riskfylld och häktade elva personer innan den kastades ut. Barošs återkomst efter utgången av straffet på fem matcher för ingripandet av Součeks härlighet och domarens brott hjälpte inte Ostrava.

En erfaren fotbollsspelare har uppmärksammat sig själv med spektakulära saxar, men också med dålig filmning.Han berörde inte ens Baroš i Opavas glidning, men den förre representanten vred sig på gräsmattan som underskuret. Obehagligt, barnsligt beteende. Olämplig näst bästa målskytt i landslagets historia…

Under de senaste veckorna har utmärkt fotboll spelats av Jablonec-mittfältaren Trávník, som återigen bidragit betydligt till sitt lags seger. Han fick en straff och ytterligare två i matchen mot Bohemians Forward Dolezal. Score? 3: 1.