Teplice – Olomouc 0: 0, halvtomt stadion utan mål

Den första halvan på de halvtömda skuggorna tillhörde Olomouc-folket, som utvecklade några lovande chanser men misslyckades i slutändan. I den nionde minuten missade Plšek ett bra mål och efter en snabb paus rann Žitný uppför berget, men hans skott blockerades av den stellar Jemelka. endast gäster räknade. Efter en halvtimme av spelet missade Dvorak hörnet efter en hörnspark och lyckades inte skjuta precis bredvid höger pinne. I den 40: e minuten krävde gästerna en straff för Jeřábek som blockerade ett skott av Nespora för hand, men domaren beställde inte straff.Men det är så vi måste spela hela spelet och inte bara andra halvlek. Då kan vi inte bli förvånade över att vi inte har tur om vi somnar under första halvlek, ”sa Hora. “Det är i våra huvuden eftersom vi inte följer instruktionerna och vi matchar det som vår motståndare tillåter oss,” tillade han.

Tränaren Hejkal Teplice har gjort två förändringar efter pausen – istället för Žitný och Trubač med Kučera, vars ankomst väsentligt återupplivade hemmamatchen. Redan i den 50: e minuten efter att hans pass sköt Hora felaktigt fann han centrum Lutse, vars misslyckade skott från vinkeln fortfarande försökte flöda Vanecek.

och lite fotboll för min smak.Minuter från Texl hittade en fri Plška i centrum av Teplice, men anfallaren från Olomouc kunde inte placera huvudet och Diviš tog bollen utan problem. Hemmet Vaněček var detsamma i installationen.

”Det är att undra varför vi inte gör vår första halvtid. Med Jablonec lyckades vi, med Pilsen kommer jag inte ens att utvärdera det, men hemma med Ostrava, Böhmen och Olomouc klarar vi oss och jagar efter pausen. Vi undrar om detta, ”sade Hejkal, Teplice-tränare.