Varför är han “Spartacus”?

Vem är det här?

Ayrton Lucas är examen av “Fluminense”, vars struktur han var vid 15 års ålder. Han började spela för det första “tricolor” laget tillbaka 2015, men bara väldigt sporadiskt. Sedan kom två hyresavtal på Madureira och Londrina, och återvände från var fulbek kunde vinna en plats i sitt hemmalag.

I det avslutade brasilianska mästerskapet har Ayrton 28 slagsmål, som han började i startlinjen av sitt lag och ersattes tre gånger. Effektiva åtgärder skilde sig inte, men han fick 4 gula kort.

Till sin ålder behöll Ayrton inte en enda match för ungdoms- och ungdomslag i det brasilianska landslaget. Han var inte heller kallad till landets största landslag, men många experter i Brasilien tror att flytta fullback till Europa kan tjäna honom bra och Tita kommer att uppmärksamma Ayrton i Ryska mästerskapet.

Varför är han “Spartacus”?

Självklart räknar Spartak på Ayrton som en konkurrent för Dmitry Kombarov. I januari nästa år kommer den ryska försvararen att vara 32 år, vilket innebär att hans bästa år gradvis återstår i historien. Att leta efter en efterträdare och en konkurrent för Kombarov just nu är kanske det rätta beslutet för “rödvitarnas” ledning, men mycket i denna fråga kommer att bero på hur mycket tid det tar för Ayrton att anpassa sig till rysk fotboll.

Styrkorna hos nykomlingen “Spartacus” är individuella handlingar och fart. Ayrton är en tekniskt väldigt begåvad fotbollsspelare som föredrar att övervinna betydande avstånd på fältet på grund av hans egna ansträngningar. I denna komponent överstiger brasilianen Kombarova allvarligt, liksom antalet slag.