Vodhněl känner inte igen målet på grund

Vodhněl känner inte igen målet på grund av att Vodhněl hjälpte till med bollen när han bearbetade bollen.

”Det visade sig att vi inte riktigt behöver videon, för domaren kan klara sig utan den. Domaren erkänner först målet och återkallar det sedan. Jag vet inte varför. Förmodligen hade en av hans kollegor sagt honom. Men två av dem kunde inte se det. Men beslutet Bet365 ändrades. Jag bryr mig inte om det var en hand eller inte, men att om en domare erkänner ett mål, kan han inte ändra sitt beslut i ordning av någon annan som inte kunde se det, ”sa Hašek.

definitivt frigörande.Krch gjorde ett misstag när han försökte passera, Doležal sprang ensam på målvakten, gav honom en vev och gjorde sedan sitt sjätte mål i ligasäsongen med ett smart mål.

om han inte skadades. Jag har ett knä sårad från att fira hans mål. Men det var värt det, ”sade rådet. ”Spelarna i kabinen motiverade sig själva och ville göra det. Nu kommer de att få mer ledig tid att koppla av från fotboll eftersom de har haft mycket av det nyligen, ”tillade han.

Pitch gick ensam till målet, men gav inte. Då hade vi ytterligare hälften av mitten och motståndaren motverkade Baros. Det var viktigt att han inte gjorde mål. Vi gjorde då det första målet, vilket påverkade matchens karaktär, ”sa Ivan Kopecký, Opava-tränaren. Zavadil vilade i bollen men hans böjda skott fångades av Laštůvka. Strax efter firade Opava-laget sin andra hit. Framför Hrabinou fanns ett fritt utrymme, Opava-försvararen skickade ett fluffigt centrum till Smol och den schlesiska FC-anfallaren gick otvetydigt med bollen bakom Laštůvkys rygg. Jag upplevde det för första gången.Vi hade mycket att återvända till Baník eftersom vi förlorade dem två gånger i den andra ligan. Jag tyckte om det precis som hela laget och hela Opava, säger Smola – More info.

Opava-folket hade möjlighet att öka poängen. Efter skottets centrum för Smoly sprang Kuzmanovic lite för att rikta ballongen in i nätet. Zapalač nådde inte heller bollen.

I slutändan satte Ostrava press och skickade ytterligare två anfallare till bröderna Šašinka. Ondřej Šašinka hade en minskning, men hans sår blockerades. Ett ögonblick senare runt hörnet av Hruby kom Jakub Šašinka till slutet och med ett perfekt placerat huvud till närmare stolpen reducerade han till skillnaden i ett enda mål.Men Opava-teamet lyckades avsluta matchen och försvarade en nära seger. ”Jag måste tacka fansen till Opava och Ostrava för att de är tyst. Jag var orolig för detta, men jag måste tacka båda supporternas läger för att ha en fantastisk atmosfär, och framför allt gjordes det, ”tilllade Smola – More info here.