Fem orsaker till att Pardubice Dynamo släpper i introduktionen av extraliga

Vid första anblicken är ingenting så hemskt, två omgångar efter starten av tävlingen är definitivt en för tidig Pardubice hockey player damn. Men förutom den misslyckade prestationen i Champions League har Dynamo förlorat sex omgångar i rad, och det är särskilt slående hur det hände.

Det är också medveten om tränare Miloš Říha junior, som strax efter sitt hem nederlag med Pilsen (1: 4) sa att laget spelade bara 50 procent och lovade att dra konsekvenserna.MF DNES valt fem skäl Pardubice spel tidigt på säsongen “hapruje”

först motståndare Pardubice överträffade rörelse

Om du kapten Peter Čáslava efter Champions League prisade de klangfull utländska konkurrenter Dynamo misslyckades přebruslit i Extraliga är annorlunda.Särskilt i Boleslav var detta anmärkningsvärt; . Är associerad med antalet underlägsna, gólových chanser och missiler och onödiga fouls som Východočeši begåtts

Spelarna faller i försvar, de hindrar varandra Att försöka sluta att flyga Kubalík slog Pardubice baksidan Ščotka se Šedou. Han är inte särskilt framgångsrik i Ščotka, i Boleslav sparkar han också målet med Excellent.

 

3.

Nedmonteringen av spelarna skulle inte förbättras, men målet kommer att väckas av något lag. Pardubice har dock bara två marker till hands. Båda kraftledningarna; när antalet spelare på isen inte har nått jämvikten. De förändrade inte deras möjligheter Tybor, Nahodil, rovdjur Svoboda eller Marcinko.

4

Det är en utgångspunkt, mellanliggande övergången är ett svårt att lösa problem. I stället blir Dynamo under tryck; motståndaren plockar upp pucken och rullar på sitt mål. Boleslav och Plzeň pardubice. Det finns bara numeriska fördelar, men det är knappt.Samtidig minsta dorážek

.

5e Serie besegrar den är för lång

Det är underförstått att en (om än stångpressning) Pardubicím seger skulle hjälpa enormt – senaste resultaten av deras psyke sjudagarsfrist urholkas. På glädjen av framgång eftersom väntat sedan 10 augusti, när överväldigad på pre-turneringen Hockeyades i Le Sentier 7: 4 schweiziska Davos. Sedan dess har de bara samlat in nederlag.